medya Merkezi
  • 520'nin önemi nedir?
    520'nin önemi nedir? May 20, 2019
    Bugün 20, Mayıs 5,20. 20 Mayıs Çin ’ ikinci gayri resmi Valentine ’ s Batı bayramından sonraki gün. Sizin için normal bir gün gibi görünebilir, ama diğerleri için, özellikle Çin'de, ben t ’ aşk günüdür. Evet, aynı zamanda bir İtiraf Günü. Sayılar ‘ 520 ’ ifade etmek için kullanılır ’ Seni seviyorum,' İki ifadenin telaffuzu Çince olarak benzerdir. S o bugün romantik bir anlam verildi. Bu güzel gün boyunca, çiftler buluşmaya gider veya birlikte zaman geçirir. Şaşırtıcı, m herhangi bir çift, evlilik belgelerini almak için sivil işlerde toplanır ve bekleme sırası yaklaşık 100 metre uzunluğundadır. İyi eğlenceler 520 dolu gün ve sevgi! Don ’ aşkını paylaşmayı unutma olabildiğince çok: bugün ve her gün 520, Çinlilerin aşk kelimesini p kullanarak er bugün için fect!
    View More
  • Bir Japon kokteyl çalkalayıcısı ve bir Avrupa kokteyl çalkalayıcısı arasındaki fark nedir?
    Bir Japon kokteyl çalkalayıcısı ve bir Avrupa kokteyl çalkalayıcısı arasındaki fark nedir? Sep 05, 2019
    Japon kokteyl çırpıcı ve avrupa kokteyl çırpıcı arasındaki fark nedir r? iki ana ty var çalkalayıcı pes s: ayakkabıcı çalkalayıcı ve boston çalkalayıcı, avrupa tarzı barmen ve amerikalı barmen (boston barmen). Bu, ev sahibinin kastettiği şey olmalıdır. japon tarzı barmenlik ingiliz tarzı barmenlik üzerine kuruludur, yani japon tarzı bir barmen ve japon tarzı bir barmen (dünyada) diye bir şey yoktur. Bu iki Fransız barmenine ek olarak, penguen tenceresine penguenler, mermi tencere, zeplinler hava gemileri vb. avrupa (ingilizce) tarzı barmen. barda daha yaygın barmenler, üç gövdeli, daha küçük, kullanımı kolay. konu dışı genellikle malzeme eklenmesi ve sürahi buzlanıncaya kadar 15s-20s sallanması önerilir. Filtre tabakası nedeniyle şarabın dökülme hızı nispeten yavaş olacaktır ve bu boston kabı ile ana farklardan biridir. Boston sürahisi ile karşılaştırıldığında, kapasite İngiliz barmeninin çürüklüğüdür ve ayrıca temizlenmesi ve yeniden kullanılması zordur. bu hızlı bir şekilde üretilmesi gereken çubuklar için bir sınırlamadır d. Boston Pot Çalkalamadan sonra ve genellikle şarabı dökmek için bir buz filtresi kullanarak, su ısıtıcısı vb. olan bir bardak ve bir bardak vardır. Boston pot ve ingiliz tarzı pot arasındaki fark şudur: büyük, yani bir kerede üç veya dört bardak şarap gibi hızlı bir şekilde serbest bırakmanız gerektiğinde, boston potunu kullanacaksınız. ayrıca, bardağı her zaman en üstte tuttuğundan emin olarak, bostonu sallama kapasitesinin yüksek olması nedeniyle şarap için taze meyve yaparken kullanılır. Eşleştirme camına ek olarak, birey, havanın daha fazla girmesinden dolayı, sarsılmış gövdenin daha yumuşak olduğunu hisseder. birçok barmen potla birleştirilebilecek diğer bardakları kullanacak ve gördükten sonra paniğe kapılmayacaktır. diğer çalkalayıcılar: sürahi çalkalayıcı sürahi kavanozun anlamıdır. resme bak, ismin ne anlama geldiğini bileceksin. kapasitesi büyüktür, doğrudan konuk masasına bir kutu koyabilir ve herkese verebilirsiniz. yakışıklı sallamak zor. fransız çalkalayıcı iki parça, boston pot prensibine benzer, boyunda ahşap var p enguins mermi ve ayrıca……
    View More
  • şirketin ilk yıldönümü kutlamaları yeni ofis binamıza taşındı
    şirketin ilk yıldönümü kutlamaları yeni ofis binamıza taşındı May 30, 2019
    yolculuğumuz 2018 mayıs ayında başladı - bir yıl önce - yeni ofis binamıza taşındı. bar ürünleri ve bar aksesuarları konusunda hala ısrar ediyoruz. biz her zaman iki şeye odaklandık: kalite ve güven. ilk hedefimiz boyunca bu hedefe sadık kaldık. Geçtiğimiz aylarda, bir sonraki ana dönüm noktamız üzerinde ısrarla çalışıyoruz. Bugün, şirketin yeni ofis binamıza taşınmasının ilk yıldönümü kutlaması. önemli günü kutlamak için büyük bir etkinlik yaptık. bu sefer temamız "şükran". şirket için bize üstün bir çalışma ve yaşam ortamı sağladığı için teşekkür etmek istiyoruz; meslektaşlarımız için minnettar olmalıyız. çünkü tüm sonuçlar birlikte oluşturulur. herkes hikayesini jiushang ile anlatıyor Son 5 yılda müşterilerimizin güvenilir ve verimli çözümler üretmesini sağlamak için tecrübe ve derinlemesine bilgi birikimi edindik, bunun nedeni bugün esnek olduğumuz esneklik, ustalık ve güçlü yenilik becerilerimizdir. Dahası, yakın ortaklıklar ve uzun süredir devam eden arkadaşlıklar sağlayan sayısız tanıdıklar yaptık. iki patron çalışanlarının beklentilerini ve jiushang'un geleceğini söylüyor bu nedenle, son 5 yılda tüm meslektaşlarıma, iş ortaklarımıza ve arkadaşlarımıza değerli destek ve işbirlikleri için teşekkür etmek istiyorum. barware , özellikle çubuk mat , buz kovası , bar kapanı , şişe açacağı . jiushang, her zaman seninle!
  • 2019 hktdc hong kong hediyeler ve prim fuarı
    2019 hktdc hong kong hediyeler ve prim fuarı Apr 28, 2019
    2019 HKTDC Hong Kong Hediyeleri ve amp; Premium Fuar Stand No.: 3G-G31 Tarih: 27-30 Nis 2019 Yer: Hong Kong Kongre ve Sergi Sarayı (1 Expo Dr, Wan Chai, Hong Kong, Çin)
first page 1 2 3 last page

A total of 3 pages

latest news
The difference between 316 stainless steel and 304 stainless steel The difference between 316 stainless steel and 304 stainless steel Nov 07, 2019
The difference between 316 stainless steel and 304 stainless steel Today, I will introduce you to 304 and 316 stainless steel, but what is the difference? 1.304 stainless steel First of all, our family uses pots and pans, as well as water cups and tableware for daily drinking. 304 stainless steel, which is also a food device, is widely used.The daily food design is also exposed to more acid and alkali. The biggest advantage of 304 stainless steel is acid and alkali resistance, high density and no bubbles. 2. 316 stainless steel 316 stainless steel uses a little extravagant food equipment, but its function is better than 304, generally mainly in medical, food, machinery, oil, etc.Moreover, 316 stainless steel is commonly used in the parts of some mechanical equipment, or it is more common to produce some barrels and weapons. 316 stainless steel contains molybdenum (Mo), which is more corrosive than 304 stainless steel. Generally, in high temperature environment, mechanical engineers use 316 material to make parts. 316 stainless steel mainly reduces chromium (Cr) content to increase nickel (Ni), and increases Mo2% to 3%, so if it is not an engineer, not a manufacturer to manufacture parts and equipment, the 304 is commonly used in our life. Our products are made of 304 stainless steel, you can rest assured purchase

Telif hakkı © 2015-2019 Fuzhou Jiushang Promotions Co., Ltd.Tüm hakları saklıdır.Powered by dyyseo.com

/ Blog / Site Haritası / XML
welcome to jiushang
Web sitemizi veya ürünlerimizi kullanırken herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yorumlarınızı veya önerilerinizi not edin, sorularınızı en kısa sürede cevaplayacağız!

ürünler

bizimle iletişime geçin